söndag 12 juli 2015

semster

Vi har kunnat bocka av rätt många punkter på semesterlistan. Vi har varit på Liseberg, Nordens ark (ett par gånger) och Havets hus. Badat en massa gånger i havet. Grillat och ätit ute. Picknickat och bara haft det mysigt tillsammans. I eftermiddag blir det nog en tripp till Töllås Fårgård i hopp om att det finns några levande djur att titta på.

Nu när vädret har varit lite sämre senaste dagarna har vi varit på Biblioteket och lånat filmer. Igår såg vi en riktigt bra film "Francis Ha". Idag blir det "Du levande". Biblioteket har haft sin årliga utgallring så där fick vi med oss en del roliga barnböcker.

Nu är det fullt liv här i samhället när alla sommargästerna har anlänt. Alla kassor öppna tidigt som sent i matbutiken och fullt med barn på nya lekplatsen. Spännande med lite liv. Det är roligt att bo på en plats dit folk åker till på sommaren och inte en plats som folk lämnar öde för något annat.

Mitt lilla knyte bli sex månader om några dagar. Den gladaste bebis man kan tänka sig. Nöjer sig med en blick för att skratta och kräver inte mycket.

Sitter med vid bordet och äter en liten portion hirsgröt med banan på kvällen


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar