onsdag 17 juni 2015

liseberg

En spontanresa till Liseberg igår. Fortfarande lågsäsong så vi slapp extrema köer. Fint väder och mestadels gott humör. Det där med kö är inte lätt när man är 2 år. Jag grävde fram ett par kängor med hög klack men dottern blev bara 89,5 cm hos Gästservice (gå dit och mät så kan ni få ett armband som intygar längden innan ni börjar köa och riskerar att bli avvisade). Barnsligt, för inte kan säkerheten vara högre för att lillan är en halv cm längre eller kortare. Det blev i alla fall billigare eftersom man åker gratis tillsammans med barnet. Nästa år blir det i alla fall att åka alla karuseller på Kaninlandet och Flumeride.

Skratten var inte lika många som tidigare gånger. Nu var dottern helt upptagen av alla barn och allt som hände runt omkring. Nu är hon inte van vid storstaden. Men hon tyckte det var roligt och har pratat om alla båtar hon åkte igår,

En god måltid på The Green Room men jag blir alltid stressad av att äta ute med barnen. Svårt att äta avslappnat och njuta när dottern bestämmer sig för att inte äta alls. Runt och springa och stå och skrika att hon vill ut. När maten kostar en halv förmögenhet för en barnfamilj hade det varit trevligt att kunna andas ut mellan tuggorna. Sånt är livet!


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar