torsdag 19 september 2013

vitamix

I slutet av förra veckan kom äntligen vår nya mixer. Slut i lager under en längre tid men nu är den här. 

En Vitamix klarar av att mixa ner till minsta beståndsdel så kroppen lättare kan ta upp all näring. Den kan krossa sten till sand så inga bitar i smoothien här inte. Än så länge har det bara blivit smoothies men helt gudomliga sådana på ett ögonblick. Lena som sammet!

Den är väl värd pengarna om man som jag har slitit ut ett gäng mixers tidigare. Vitamix finns i olika prisklasser men just den här känns mest lämpad om man bara ska ha den för hemmabruk. Bland de starkaste på marknaden och du får en instruktions-dvd och receptbok till för att komma igång. BPA-fri dessutom. Tidigare har jag kört med blenderinsatsen till min Moulinex matberedare. Den har 850 w men går inte alls att jämföra med det här resultatet. 

Ett bra tips är att alltid ha köksmaskinerna framme i köket och inte undanstoppade i något skåp. Då finns risken att de används alldeles för sällan. Jag använder både stavmixern, matberedaren och mixern dagligen och alla pryder köksbänken. Nya mixern är 50 cm hög så den får stå med hatten av.







Inga kommentarer :

Skicka en kommentar